Welkom op mijn portfolio site!

Ik ben Alieke, social designer uit Utrecht. 

Mijn creatieve focus ligt op het ontwerpen van waardevolle concepten voor sociale vraagstukken, met oog voor mens en milieu. Energie haal ik uit het leggen van nieuwe verbanden waaruit oplossingsrichtingen uit ontstaan. Connecties maken met mensen en hier inspiratie uithalen helpen mij bij het verbreden en verdiepen van mijn kijk op de wereld. 

Mijn papiertjes

Niet geheel onbelangrijk. In 2018 studeerde is af aan het SintLucas als crossmediaal vormgever en datzelfde jaar ontving ik mijn Bachelor of Arts degree in Graphic Communication aan Northampton University. Om mij meer te verdiepen in communicatie technieken, media, psychologie en ethiek ben ik Communicatie & Multimedia design gaan studeren in Utrecht. Ik zit nu in mijn vierde jaar en volg de minor De Staat van de Wereld. Binnen deze minor doe ik creatief onderzoek naar een fascinatie van mij, de hormooncyclus. Wil je meer over dit project weten? Klik hier

Cliché maar waar. Inspiratie haal ik uit het leven, van eindeloze wandelingen door de natuur tot grote kunstenaars en onverwachte gesprekken met voorbijgangers. Op deze site vind je verschillende projecten waar ik aan gewerkt heb. Ik hoop dat je een kijkje neemt en misschien zelf ook geinspireerd wordt.

En wie ben jij? SAY HI